sayajualblouse

https://scontent.cdninstagram.com/vp/2ae140359f8ccfc7b358583e7f98105d/5B1C23A7/t51.2885-15/e35/p320x320/28154046_577309005937454_7681467718049988608_n.jpg
👗CASUAL WEAR👗 {EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . *Boleh campur design* . 1 PCS RM 32 4 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike https://scontent.cdninstagram.com/vp/2ae140359f8ccfc7b358583e7f98105d/5B1C23A7/t51.2885-15/e35/p320x320/28154046_577309005937454_7681467718049988608_n.jpg 2018-02-25
{EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . *Boleh campur design* . 1 PCS RM 32 4 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike
https://scontent.cdninstagram.com/vp/8d560e8f350c364c7e536a7f048cb5b3/5B2A0579/t51.2885-15/e35/p320x320/28430005_585420855142130_5260201418421174272_n.jpg
👗CASUAL WEAR👗 {EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . *Boleh campur design* . 1 PCS RM 32 4 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike https://scontent.cdninstagram.com/vp/8d560e8f350c364c7e536a7f048cb5b3/5B2A0579/t51.2885-15/e35/p320x320/28430005_585420855142130_5260201418421174272_n.jpg 2018-02-25
{EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . *Boleh campur design* . 1 PCS RM 32 4 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike
https://scontent.cdninstagram.com/vp/9d47315092ad17af5a1df10fd3287f48/5B2F4B50/t51.2885-15/s320x320/e35/27892796_173047576816808_7298096862739824640_n.jpg
Sale Aidiladha Hanna & Arisa Series limited Stok .. Sofea / AwanazStyle Muslimah News Collection . . Available size XS - 4XL 😱 . . Material : Cotton Lembut . Info : * BFF for nursing * real colour may differ from picture due to editing n lighting . . minikurungmoden blousemoden kurungmoden jubahmoden dressmoden sayajualblouse sayajualdress sayajualminikurung sayajualbatik setbajupalazzo palazo sayajualjubah jubahkurungelegant jubahdress blousecasual skirts setsedondon https://scontent.cdninstagram.com/vp/9d47315092ad17af5a1df10fd3287f48/5B2F4B50/t51.2885-15/s320x320/e35/27892796_173047576816808_7298096862739824640_n.jpg 2018-02-25
Hanna & Arisa Series limited Stok .. Sofea / AwanazStyle Muslimah News Collection . . Available size XS - 4XL 😱 . . Material : Cotton Lembut . Info : * BFF for nursing * real colour may differ from picture due to editing n lighting . . minikurungmoden blousemoden kurungmoden jubahmoden dressmoden sayajualblouse sayajualdress sayajualminikurung sayajualbatik setbajupalazzo palazo sayajualjubah jubahkurungelegant jubahdress blousecasual skirts setsedondon
https://scontent.cdninstagram.com/vp/4a0a0ceca16a9e58d63a898935b37ad9/5B2BCF54/t51.2885-15/e35/p320x320/28152174_1716849151712215_3127764316464349184_n.jpg
👗CASUAL WEAR👗 {EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . *Boleh campur design* . 1 PCS RM 32 4 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike https://scontent.cdninstagram.com/vp/4a0a0ceca16a9e58d63a898935b37ad9/5B2BCF54/t51.2885-15/e35/p320x320/28152174_1716849151712215_3127764316464349184_n.jpg 2018-02-25
{EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . *Boleh campur design* . 1 PCS RM 32 4 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike
https://scontent.cdninstagram.com/vp/3f0d87c5f89db713b1a50b1a58eec4bf/5B14BBD7/t51.2885-15/e35/p320x320/27891688_1987376174813923_4826880265257222144_n.jpg
👗CASUAL WEAR👗 {EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . *Boleh campur design* . 1 PCS RM 32 4 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike https://scontent.cdninstagram.com/vp/3f0d87c5f89db713b1a50b1a58eec4bf/5B14BBD7/t51.2885-15/e35/p320x320/27891688_1987376174813923_4826880265257222144_n.jpg 2018-02-25
{EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . *Boleh campur design* . 1 PCS RM 32 4 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike
https://scontent.cdninstagram.com/vp/c0e7a141248ea4be5a038fb392f6442c/5B126F26/t51.2885-15/s320x320/e35/28428921_330135200829626_7828951186983092224_n.jpg
BAJURAYA2018 | DROPSHIP WANTED PROMO 3 HARI SAHAJA !! . (25HB-27HB MAC 2018) . . ❤NEW RELEASE❤ . ALESSANDRA BLOUSE 1. vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 tingkat tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , 😉 2. Material luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan sangat banyak testimoni terbaik yang kami terima. 3. Adjustable ribbon - Boleh pilih nak pakai atau tak. . 4. hidden pocket . Kiri dan kanan 5. bf and wudhu friendly . 6. Terdapat size S - 2XL . . 🌹Details harga Alessandra HARGA PROMOSI RM 75 SEHELAI (Free postage) Selepas tarikh 27/2➡️ normal price HARGA NORMAL RM79 (Free postage) . ➡️Start postages 28hb-1hb⬅️ . Untuk dapat harga promo wajib bayar semasa tarikh promo . DM/whatsapp 01110016342 atau klik link di bio utk terus dapatkan HARGA PROMO 😉 sayajual alessandrablouse sayajualmurah sayajualblouse blousetunic tunicblouse blouselabuh longblouse blousenursingfriendly blousewudhufriendly nursingfriendlyblouse blousemenyusu blousemuslimah mustbuy bajukerja workoutfit bajudinner bajukuliah bazaaronline bazaarpaknil instashopmalaysia muslimahwear muslimahfashion https://scontent.cdninstagram.com/vp/c0e7a141248ea4be5a038fb392f6442c/5B126F26/t51.2885-15/s320x320/e35/28428921_330135200829626_7828951186983092224_n.jpg 2018-02-25
PROMO 3 HARI SAHAJA !! . (25HB-27HB MAC 2018) . . ❤NEW RELEASE❤ . ALESSANDRA BLOUSE 1. vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 tingkat tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , 😉 2. Material luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan sangat banyak testimoni terbaik yang kami terima. 3. Adjustable ribbon - Boleh pilih nak pakai atau tak. . 4. hidden pocket . Kiri dan kanan 5. bf and wudhu friendly . 6. Terdapat size S - 2XL . . 🌹Details harga Alessandra HARGA PROMOSI RM 75 SEHELAI (Free postage) Selepas tarikh 27/2➡️ normal price HARGA NORMAL RM79 (Free postage) . ➡️Start postages 28hb-1hb⬅️ . Untuk dapat harga promo wajib bayar semasa tarikh promo . DM/whatsapp 01110016342 atau klik link di bio utk terus dapatkan HARGA PROMO 😉 sayajual alessandrablouse sayajualmurah sayajualblouse blousetunic tunicblouse blouselabuh longblouse blousenursingfriendly blousewudhufriendly nursingfriendlyblouse blousemenyusu blousemuslimah mustbuy bajukerja workoutfit bajudinner bajukuliah bazaaronline bazaarpaknil instashopmalaysia muslimahwear muslimahfashion
https://scontent.cdninstagram.com/vp/0cd5c3bd926d9341be41c23679ed9958/5B28D19D/t51.2885-15/e35/p320x320/27894364_360716551071403_5739842926289092608_n.jpg
👗CASUAL WEAR👗 {EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . *Boleh campur design* . 1 PCS RM 32 4 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike https://scontent.cdninstagram.com/vp/0cd5c3bd926d9341be41c23679ed9958/5B28D19D/t51.2885-15/e35/p320x320/27894364_360716551071403_5739842926289092608_n.jpg 2018-02-25
{EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . *Boleh campur design* . 1 PCS RM 32 4 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike
https://scontent.cdninstagram.com/vp/ace2d9488225aabf34f0a0802d23bf77/5B4BACF7/t51.2885-15/s320x320/e35/28151239_229269910982593_1481973388833456128_n.jpg
BAJURAYA2018 | DROPSHIP WANTED PROMO 3 HARI SAHAJA !! . (25HB-27HB MAC 2018) . . ❤NEW RELEASE❤ . ALESSANDRA BLOUSE 1. vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 tingkat tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , 😉 2. Material luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan sangat banyak testimoni terbaik yang kami terima. 3. Adjustable ribbon - Boleh pilih nak pakai atau tak. . 4. hidden pocket . Kiri dan kanan 5. bf and wudhu friendly . 6. Terdapat size S - 2XL . . 🌹Details harga Alessandra HARGA PROMOSI RM 75 SEHELAI (Free postage) Selepas tarikh 27/2➡️ normal price HARGA NORMAL RM79 (Free postage) . ➡️Start postages 28hb-1hb⬅️ . Untuk dapat harga promo wajib bayar semasa tarikh promo . DM/whatsapp 01110016342 atau klik link di bio utk terus dapatkan HARGA PROMO 😉 sayajual alessandrablouse sayajualmurah sayajualblouse blousetunic tunicblouse blouselabuh longblouse blousenursingfriendly blousewudhufriendly nursingfriendlyblouse blousemenyusu blousemuslimah mustbuy bajukerja workoutfit bajudinner bajukuliah bazaaronline bazaarpaknil instashopmalaysia muslimahwear muslimahfashion https://scontent.cdninstagram.com/vp/ace2d9488225aabf34f0a0802d23bf77/5B4BACF7/t51.2885-15/s320x320/e35/28151239_229269910982593_1481973388833456128_n.jpg 2018-02-25
PROMO 3 HARI SAHAJA !! . (25HB-27HB MAC 2018) . . ❤NEW RELEASE❤ . ALESSANDRA BLOUSE 1. vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 tingkat tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , 😉 2. Material luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan sangat banyak testimoni terbaik yang kami terima. 3. Adjustable ribbon - Boleh pilih nak pakai atau tak. . 4. hidden pocket . Kiri dan kanan 5. bf and wudhu friendly . 6. Terdapat size S - 2XL . . 🌹Details harga Alessandra HARGA PROMOSI RM 75 SEHELAI (Free postage) Selepas tarikh 27/2➡️ normal price HARGA NORMAL RM79 (Free postage) . ➡️Start postages 28hb-1hb⬅️ . Untuk dapat harga promo wajib bayar semasa tarikh promo . DM/whatsapp 01110016342 atau klik link di bio utk terus dapatkan HARGA PROMO 😉 sayajual alessandrablouse sayajualmurah sayajualblouse blousetunic tunicblouse blouselabuh longblouse blousenursingfriendly blousewudhufriendly nursingfriendlyblouse blousemenyusu blousemuslimah mustbuy bajukerja workoutfit bajudinner bajukuliah bazaaronline bazaarpaknil instashopmalaysia muslimahwear muslimahfashion
https://scontent.cdninstagram.com/vp/5357e3eb069cb865a94ffb0a95001871/5B0CF761/t51.2885-15/e35/p320x320/28153339_1657917784298367_6513906602666360832_n.jpg
👗CASUAL WEAR👗 {EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . 1 PCS RM 42 3 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? . 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike https://scontent.cdninstagram.com/vp/5357e3eb069cb865a94ffb0a95001871/5B0CF761/t51.2885-15/e35/p320x320/28153339_1657917784298367_6513906602666360832_n.jpg 2018-02-25
{EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . 1 PCS RM 42 3 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? . 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike
https://scontent.cdninstagram.com/vp/6679323cacbd92022b1ced5c4c236f5e/5B30884E/t51.2885-15/e35/p320x320/28158447_1888725594535675_2956738220521422848_n.jpg
👗CASUAL WEAR👗 {EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . 1 PCS RM 42 3 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? . 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike https://scontent.cdninstagram.com/vp/6679323cacbd92022b1ced5c4c236f5e/5B30884E/t51.2885-15/e35/p320x320/28158447_1888725594535675_2956738220521422848_n.jpg 2018-02-25
{EXCLUSIVE ALL PRICE INCLUDE POSTAGE} ☆AAZSTORE.MY CASUAL WEAR☆ 🔥Limited stock🔥 . 1 PCS RM 42 3 PCS RM 110 . 📮POSTAGE SETIAP HARI SABAH/SARAWAK ADD RM 5 . KENAPA PERLU BEREBELANJA DI AAZSTORE.MY? . 🌸HARGA MURAH TERMASUK POSTAGE 🌸KUALITI BAIK 🌸STOCK LIMITED . DETAILS: FREESIZE (STANDARD MEASUREMENT S-L) . DM OR WS 🌸0193195045 🌸0193195045 STA ACTIVE FOLLOW LIKES COMMENT TAG KAWAN2 UNTUK DAPAT TOPUP FREE SETIAP BULAN. . sayajualblouse sayajualbajumurah kualitibaik sayajualbaju bajumurah blousecantik aazstore aazstorelovers support promo 3pcsrm110aaz 3pcsrm100aaz 4pcsrm110aaz instafamous insta casual casualwear bajucantik instalike
https://scontent.cdninstagram.com/vp/ceec8f073d44b4d1fa82aaba6e1d7e95/5B43E1F6/t51.2885-15/s320x320/e35/28156273_402952586821436_7140317708658147328_n.jpg
❤NEW COLLECTION - ALESSANDRA BLOUSE (POSTAGE BERMULA 28/2)❤ KENAPA WAJIB MILIKI ALESSANDRA BLOUSE? 1. vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 tingkat tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , lain dari yang lain 😉 2. Material luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan sangat banyak testimoni terbaik yang kami terima. 3. Adjustable ribbon – FREE adjustable ribbon , yang mana korang boleh pilih nak pakai or tak , tapi kalau nak kelihatan lebih cute boleh pakai dekat pinggang .. kalau rasa nak lebih santai boleh buka simpan .. best sangat kan boleh pakai 2 cara… 4. hidden pocket - hidden pocket di bahagian kiri dan kanan baju, bukan 1 okeyy . tapi 2 poket .. so mudah lah korang nak letak hp ke duit syiling ke or whatever.. yang pasti sgt sesuai untuk sis2 gojes yang malas nak bawa handbag.. hehe 5. bf and wudhu friendly – mcm biasa aspek wajib amat penting bf and wuduk friendly untulk mommy2 yg nak nmpk comel dgn tunic Alessandra.. so bukan boleh berfashionn jee tapi memudah korang nak susukan baby or nak solat .. 🌹Details harga Alessandra PROMO (3 hari)😍 25hb-27hb Promosi RM 75 (Free postage) Selepas dari 27/2 NORMAL PRICE RM79 (Free postage) Start postages 28hb-1hb Untuk dapat harga promo wajib bayar semasa tarikh promo❗️❗️ alessandrablouse blouse blousemurah blousemuslimah womenofficewear bajuraya 2018 blousemalaysia baju bajumurah bajumuslimah muslimah UIAM UITM teammawarexclusive Uptown bazaarpaknil sayajual sayajualblouse https://scontent.cdninstagram.com/vp/ceec8f073d44b4d1fa82aaba6e1d7e95/5B43E1F6/t51.2885-15/s320x320/e35/28156273_402952586821436_7140317708658147328_n.jpg 2018-02-25
❤NEW COLLECTION - ALESSANDRA BLOUSE (POSTAGE BERMULA 28/2)❤ KENAPA WAJIB MILIKI ALESSANDRA BLOUSE? 1. vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 tingkat tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , lain dari yang lain 😉 2. Material luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan sangat banyak testimoni terbaik yang kami terima. 3. Adjustable ribbon – FREE adjustable ribbon , yang mana korang boleh pilih nak pakai or tak , tapi kalau nak kelihatan lebih cute boleh pakai dekat pinggang .. kalau rasa nak lebih santai boleh buka simpan .. best sangat kan boleh pakai 2 cara… 4. hidden pocket - hidden pocket di bahagian kiri dan kanan baju, bukan 1 okeyy . tapi 2 poket .. so mudah lah korang nak letak hp ke duit syiling ke or whatever.. yang pasti sgt sesuai untuk sis2 gojes yang malas nak bawa handbag.. hehe 5. bf and wudhu friendly – mcm biasa aspek wajib amat penting bf and wuduk friendly untulk mommy2 yg nak nmpk comel dgn tunic Alessandra.. so bukan boleh berfashionn jee tapi memudah korang nak susukan baby or nak solat .. 🌹Details harga Alessandra PROMO (3 hari)😍 25hb-27hb Promosi RM 75 (Free postage) Selepas dari 27/2 NORMAL PRICE RM79 (Free postage) Start postages 28hb-1hb Untuk dapat harga promo wajib bayar semasa tarikh promo❗️❗️ alessandrablouse blouse blousemurah blousemuslimah womenofficewear bajuraya 2018 blousemalaysia baju bajumurah bajumuslimah muslimah UIAM UITM teammawarexclusive Uptown bazaarpaknil sayajual sayajualblouse
https://scontent.cdninstagram.com/vp/db0c28d7a8fdeff606fd80b46889fba9/5B0CFB9F/t51.2885-15/s320x320/e35/28156662_1396889120433953_387656966383599616_n.jpg
❤NEW COLLECTION - ALESSANDRA BLOUSE (POSTAGE BERMULA 28/2)❤ KENAPA WAJIB MILIKI ALESSANDRA BLOUSE? 1. vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 tingkat tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , lain dari yang lain 😉 2. Material luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan sangat banyak testimoni terbaik yang kami terima. 3. Adjustable ribbon – FREE adjustable ribbon , yang mana korang boleh pilih nak pakai or tak , tapi kalau nak kelihatan lebih cute boleh pakai dekat pinggang .. kalau rasa nak lebih santai boleh buka simpan .. best sangat kan boleh pakai 2 cara… 4. hidden pocket - hidden pocket di bahagian kiri dan kanan baju, bukan 1 okeyy . tapi 2 poket .. so mudah lah korang nak letak hp ke duit syiling ke or whatever.. yang pasti sgt sesuai untuk sis2 gojes yang malas nak bawa handbag.. hehe 5. bf and wudhu friendly – mcm biasa aspek wajib amat penting bf and wuduk friendly untulk mommy2 yg nak nmpk comel dgn tunic Alessandra.. so bukan boleh berfashionn jee tapi memudah korang nak susukan baby or nak solat .. 🌹Details harga Alessandra PROMO (3 hari)😍 25hb-27hb Promosi RM 75 (Free postage) Selepas dari 27/2 NORMAL PRICE RM79 (Free postage) Start postages 28hb-1hb Untuk dapat harga promo wajib bayar semasa tarikh promo❗️❗️ alessandrablouse blouse blousemurah blousemuslimah womenofficewear bajuraya 2018 blousemalaysia baju bajumurah bajumuslimah muslimah UIAM UITM teammawarexclusive Uptown bazaarpaknil sayajual sayajualblouse https://scontent.cdninstagram.com/vp/db0c28d7a8fdeff606fd80b46889fba9/5B0CFB9F/t51.2885-15/s320x320/e35/28156662_1396889120433953_387656966383599616_n.jpg 2018-02-25
❤NEW COLLECTION - ALESSANDRA BLOUSE (POSTAGE BERMULA 28/2)❤ KENAPA WAJIB MILIKI ALESSANDRA BLOUSE? 1. vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 tingkat tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , lain dari yang lain 😉 2. Material luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan sangat banyak testimoni terbaik yang kami terima. 3. Adjustable ribbon – FREE adjustable ribbon , yang mana korang boleh pilih nak pakai or tak , tapi kalau nak kelihatan lebih cute boleh pakai dekat pinggang .. kalau rasa nak lebih santai boleh buka simpan .. best sangat kan boleh pakai 2 cara… 4. hidden pocket - hidden pocket di bahagian kiri dan kanan baju, bukan 1 okeyy . tapi 2 poket .. so mudah lah korang nak letak hp ke duit syiling ke or whatever.. yang pasti sgt sesuai untuk sis2 gojes yang malas nak bawa handbag.. hehe 5. bf and wudhu friendly – mcm biasa aspek wajib amat penting bf and wuduk friendly untulk mommy2 yg nak nmpk comel dgn tunic Alessandra.. so bukan boleh berfashionn jee tapi memudah korang nak susukan baby or nak solat .. 🌹Details harga Alessandra PROMO (3 hari)😍 25hb-27hb Promosi RM 75 (Free postage) Selepas dari 27/2 NORMAL PRICE RM79 (Free postage) Start postages 28hb-1hb Untuk dapat harga promo wajib bayar semasa tarikh promo❗️❗️ alessandrablouse blouse blousemurah blousemuslimah womenofficewear bajuraya 2018 blousemalaysia baju bajumurah bajumuslimah muslimah UIAM UITM teammawarexclusive Uptown bazaarpaknil sayajual sayajualblouse
https://scontent.cdninstagram.com/vp/9ea6077062c3a6897b359a11213fde8f/5B17A96E/t51.2885-15/s320x320/e35/28157883_2022896277965799_7174069167987884032_n.jpg
❤NEW COLLECTION - ALESSANDRA BLOUSE (POSTAGE BERMULA 28/2)❤ KENAPA WAJIB MILIKI ALESSANDRA BLOUSE? 1. vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 tingkat tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , lain dari yang lain 😉 2. Material luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan sangat banyak testimoni terbaik yang kami terima. 3. Adjustable ribbon – FREE adjustable ribbon , yang mana korang boleh pilih nak pakai or tak , tapi kalau nak kelihatan lebih cute boleh pakai dekat pinggang .. kalau rasa nak lebih santai boleh buka simpan .. best sangat kan boleh pakai 2 cara… 4. hidden pocket - hidden pocket di bahagian kiri dan kanan baju, bukan 1 okeyy . tapi 2 poket .. so mudah lah korang nak letak hp ke duit syiling ke or whatever.. yang pasti sgt sesuai untuk sis2 gojes yang malas nak bawa handbag.. hehe 5. bf and wudhu friendly – mcm biasa aspek wajib amat penting bf and wuduk friendly untulk mommy2 yg nak nmpk comel dgn tunic Alessandra.. so bukan boleh berfashionn jee tapi memudah korang nak susukan baby or nak solat .. 🌹Details harga Alessandra PROMO (3 hari)😍 25hb-27hb Promosi RM 75 (Free postage) Selepas dari 27/2 NORMAL PRICE RM79 (Free postage) Start postages 28hb-1hb Untuk dapat harga promo wajib bayar semasa tarikh promo❗️❗️ alessandrablouse blouse blousemurah blousemuslimah womenofficewear bajuraya 2018 blousemalaysia baju bajumurah bajumuslimah muslimah UIAM UITM teammawarexclusive Uptown bazaarpaknil sayajual sayajualblouse https://scontent.cdninstagram.com/vp/9ea6077062c3a6897b359a11213fde8f/5B17A96E/t51.2885-15/s320x320/e35/28157883_2022896277965799_7174069167987884032_n.jpg 2018-02-25
❤NEW COLLECTION - ALESSANDRA BLOUSE (POSTAGE BERMULA 28/2)❤ KENAPA WAJIB MILIKI ALESSANDRA BLOUSE? 1. vintage concept - alessandra tunic berkonsepkan “vintages” yang bakal buat korang kelihatan berfashion ala English style tapi versi muslimah, bukan tu jerr cutting 2 tingkat tu bakal buat korang lebih tinggi.. haa! Sesuai la nak pakai pergi travel or ke pejabat.. Nampak sgt up to date , lain dari yang lain 😉 2. Material luxury dubai como crepe - material yang sgt “mudah iron” dah kelihatan “eksklusif”, material yang terbukti berkualiti dan sangat banyak testimoni terbaik yang kami terima. 3. Adjustable ribbon – FREE adjustable ribbon , yang mana korang boleh pilih nak pakai or tak , tapi kalau nak kelihatan lebih cute boleh pakai dekat pinggang .. kalau rasa nak lebih santai boleh buka simpan .. best sangat kan boleh pakai 2 cara… 4. hidden pocket - hidden pocket di bahagian kiri dan kanan baju, bukan 1 okeyy . tapi 2 poket .. so mudah lah korang nak letak hp ke duit syiling ke or whatever.. yang pasti sgt sesuai untuk sis2 gojes yang malas nak bawa handbag.. hehe 5. bf and wudhu friendly – mcm biasa aspek wajib amat penting bf and wuduk friendly untulk mommy2 yg nak nmpk comel dgn tunic Alessandra.. so bukan boleh berfashionn jee tapi memudah korang nak susukan baby or nak solat .. 🌹Details harga Alessandra PROMO (3 hari)😍 25hb-27hb Promosi RM 75 (Free postage) Selepas dari 27/2 NORMAL PRICE RM79 (Free postage) Start postages 28hb-1hb Untuk dapat harga promo wajib bayar semasa tarikh promo❗️❗️ alessandrablouse blouse blousemurah blousemuslimah womenofficewear bajuraya 2018 blousemalaysia baju bajumurah bajumuslimah muslimah UIAM UITM teammawarexclusive Uptown bazaarpaknil sayajual sayajualblouse
https://scontent.cdninstagram.com/vp/939df2e54095b1951b930ffa51f749e2/5B4E6960/t51.2885-15/s320x320/e35/28153843_204711923446378_4667414391619059712_n.jpg
Blouse Lawo Dengan Harga Murah WAHH😮 WAHH😮 WAHH 😮 Cantik2 lah semua design blouse by blousekulawo..Sencantik namanya!! Geram pulak i 😍 . SESUAI sangat pakai ke pejabat, keluar dating atau lepak dgn kawan2. Yg paling penting, Kepuasan anda keutamaan kami . SHARE & TAG MEMBER KORANG CEPAT BELI BANYAK LAGI MURAH🗣 ============ 1PCS : RM40 2PCS : RM70 3PCS : RM100 ============ . Nak tanya stock available dan detail baju . Boleh whatsapp: 0146630806 😘korang nak cantik tak?? Beli lah cepat sebelum orang lain kebas 😁 blousekulawo blouse blouses blousecantik blousemurah blousemurahmalaysia blousemuslimah blousemuslimahmurah blouseterkini blousetrendy blousetribal basictop 3pcsrm100 3helairm100 sayajualblouse blouseonline pastelblouse plainblouse blouseborong kedaionline kedaionlinemalaysia blousecantikmurah blousecantikmalaysia pennyblousemurah pennyblouse tribalblouse blousesaloma embroideryblouse dollyblouse linenblouse https://scontent.cdninstagram.com/vp/939df2e54095b1951b930ffa51f749e2/5B4E6960/t51.2885-15/s320x320/e35/28153843_204711923446378_4667414391619059712_n.jpg 2018-02-25
WAHH😮 WAHH😮 WAHH 😮 Cantik2 lah semua design blouse by blousekulawo..Sencantik namanya!! Geram pulak i 😍 . SESUAI sangat pakai ke pejabat, keluar dating atau lepak dgn kawan2. Yg paling penting, Kepuasan anda keutamaan kami . SHARE & TAG MEMBER KORANG CEPAT BELI BANYAK LAGI MURAH🗣 ============ 1PCS : RM40 2PCS : RM70 3PCS : RM100 ============ . Nak tanya stock available dan detail baju . Boleh whatsapp: 0146630806 😘korang nak cantik tak?? Beli lah cepat sebelum orang lain kebas 😁 blousekulawo blouse blouses blousecantik blousemurah blousemurahmalaysia blousemuslimah blousemuslimahmurah blouseterkini blousetrendy blousetribal basictop 3pcsrm100 3helairm100 sayajualblouse blouseonline pastelblouse plainblouse blouseborong kedaionline kedaionlinemalaysia blousecantikmurah blousecantikmalaysia pennyblousemurah pennyblouse tribalblouse blousesaloma embroideryblouse dollyblouse linenblouse
https://scontent.cdninstagram.com/vp/a90b56423bd83cb7b220992a736221eb/5B47FB61/t51.2885-15/s320x320/e35/28157107_963349037157347_863919408731389952_n.jpg
Blouse Lawo Dengan Harga Murah WAHH😮 WAHH😮 WAHH 😮 Cantik2 lah semua design blouse by blousekulawo..Sencantik namanya!! Geram pulak i 😍 . SESUAI sangat pakai ke pejabat, keluar dating atau lepak dgn kawan2. Yg paling penting, Kepuasan anda keutamaan kami . SHARE & TAG MEMBER KORANG CEPAT BELI BANYAK LAGI MURAH🗣 ============ 1PCS : RM40 2PCS : RM70 3PCS : RM100 ============ . Nak tanya stock available dan detail baju . Boleh whatsapp: 0146630806 😘korang nak cantik tak?? Beli lah cepat sebelum orang lain kebas 😁 blousekulawo blouse blouses blousecantik blousemurah blousemurahmalaysia blousemuslimah blousemuslimahmurah blouseterkini blousetrendy blousetribal basictop 3pcsrm100 3helairm100 sayajualblouse blouseonline pastelblouse plainblouse blouseborong kedaionline kedaionlinemalaysia blousecantikmurah blousecantikmalaysia pennyblousemurah pennyblouse tribalblouse blousesaloma embroideryblouse dollyblouse linenblouse https://scontent.cdninstagram.com/vp/a90b56423bd83cb7b220992a736221eb/5B47FB61/t51.2885-15/s320x320/e35/28157107_963349037157347_863919408731389952_n.jpg 2018-02-25
WAHH😮 WAHH😮 WAHH 😮 Cantik2 lah semua design blouse by blousekulawo..Sencantik namanya!! Geram pulak i 😍 . SESUAI sangat pakai ke pejabat, keluar dating atau lepak dgn kawan2. Yg paling penting, Kepuasan anda keutamaan kami . SHARE & TAG MEMBER KORANG CEPAT BELI BANYAK LAGI MURAH🗣 ============ 1PCS : RM40 2PCS : RM70 3PCS : RM100 ============ . Nak tanya stock available dan detail baju . Boleh whatsapp: 0146630806 😘korang nak cantik tak?? Beli lah cepat sebelum orang lain kebas 😁 blousekulawo blouse blouses blousecantik blousemurah blousemurahmalaysia blousemuslimah blousemuslimahmurah blouseterkini blousetrendy blousetribal basictop 3pcsrm100 3helairm100 sayajualblouse blouseonline pastelblouse plainblouse blouseborong kedaionline kedaionlinemalaysia blousecantikmurah blousecantikmalaysia pennyblousemurah pennyblouse tribalblouse blousesaloma embroideryblouse dollyblouse linenblouse
https://scontent.cdninstagram.com/vp/859456b54781b41ccd75ab6ee4b5bcb4/5B2E73C9/t51.2885-15/s320x320/e35/28158187_352440541938056_4711297154814050304_n.jpg
Blouse Lawo Dengan Harga Murah WAHH😮 WAHH😮 WAHH 😮 Cantik2 lah semua design blouse by blousekulawo..Sencantik namanya!! Geram pulak i 😍 . SESUAI sangat pakai ke pejabat, keluar dating atau lepak dgn kawan2. Yg paling penting, Kepuasan anda keutamaan kami . SHARE & TAG MEMBER KORANG CEPAT BELI BANYAK LAGI MURAH🗣 ============ 1PCS : RM40 2PCS : RM70 3PCS : RM100 ============ . Nak tanya stock available dan detail baju . Boleh whatsapp: 0146630806 😘korang nak cantik tak?? Beli lah cepat sebelum orang lain kebas 😁 blousekulawo blouse blouses blousecantik blousemurah blousemurahmalaysia blousemuslimah blousemuslimahmurah blouseterkini blousetrendy blousetribal basictop 3pcsrm100 3helairm100 sayajualblouse blouseonline pastelblouse plainblouse blouseborong kedaionline kedaionlinemalaysia blousecantikmurah blousecantikmalaysia pennyblousemurah pennyblouse tribalblouse blousesaloma embroideryblouse dollyblouse linenblouse https://scontent.cdninstagram.com/vp/859456b54781b41ccd75ab6ee4b5bcb4/5B2E73C9/t51.2885-15/s320x320/e35/28158187_352440541938056_4711297154814050304_n.jpg 2018-02-25
WAHH😮 WAHH😮 WAHH 😮 Cantik2 lah semua design blouse by blousekulawo..Sencantik namanya!! Geram pulak i 😍 . SESUAI sangat pakai ke pejabat, keluar dating atau lepak dgn kawan2. Yg paling penting, Kepuasan anda keutamaan kami . SHARE & TAG MEMBER KORANG CEPAT BELI BANYAK LAGI MURAH🗣 ============ 1PCS : RM40 2PCS : RM70 3PCS : RM100 ============ . Nak tanya stock available dan detail baju . Boleh whatsapp: 0146630806 😘korang nak cantik tak?? Beli lah cepat sebelum orang lain kebas 😁 blousekulawo blouse blouses blousecantik blousemurah blousemurahmalaysia blousemuslimah blousemuslimahmurah blouseterkini blousetrendy blousetribal basictop 3pcsrm100 3helairm100 sayajualblouse blouseonline pastelblouse plainblouse blouseborong kedaionline kedaionlinemalaysia blousecantikmurah blousecantikmalaysia pennyblousemurah pennyblouse tribalblouse blousesaloma embroideryblouse dollyblouse linenblouse
https://scontent.cdninstagram.com/vp/77788a9ca83e004581e302a5006eadb1/5B0AF2C6/t51.2885-15/s320x320/e35/27894411_1788277241478523_963852435737018368_n.jpg
Blouse Lawo Dengan Harga Murah WAHH😮 WAHH😮 WAHH 😮 Cantik2 lah semua design blouse by blousekulawo..Sencantik namanya!! Geram pulak i 😍 . SESUAI sangat pakai ke pejabat, keluar dating atau lepak dgn kawan2. Yg paling penting, Kepuasan anda keutamaan kami . SHARE & TAG MEMBER KORANG CEPAT BELI BANYAK LAGI MURAH🗣 ============ 1PCS : RM40 2PCS : RM70 3PCS : RM100 ============ . Nak tanya stock available dan detail baju . Boleh whatsapp: 0146630806 😘korang nak cantik tak?? Beli lah cepat sebelum orang lain kebas 😁 blousekulawo blouse blouses blousecantik blousemurah blousemurahmalaysia blousemuslimah blousemuslimahmurah blouseterkini blousetrendy blousetribal basictop 3pcsrm100 3helairm100 sayajualblouse blouseonline pastelblouse plainblouse blouseborong kedaionline kedaionlinemalaysia blousecantikmurah blousecantikmalaysia pennyblousemurah pennyblouse tribalblouse blousesaloma embroideryblouse dollyblouse linenblouse https://scontent.cdninstagram.com/vp/77788a9ca83e004581e302a5006eadb1/5B0AF2C6/t51.2885-15/s320x320/e35/27894411_1788277241478523_963852435737018368_n.jpg 2018-02-25
WAHH😮 WAHH😮 WAHH 😮 Cantik2 lah semua design blouse by blousekulawo..Sencantik namanya!! Geram pulak i 😍 . SESUAI sangat pakai ke pejabat, keluar dating atau lepak dgn kawan2. Yg paling penting, Kepuasan anda keutamaan kami . SHARE & TAG MEMBER KORANG CEPAT BELI BANYAK LAGI MURAH🗣 ============ 1PCS : RM40 2PCS : RM70 3PCS : RM100 ============ . Nak tanya stock available dan detail baju . Boleh whatsapp: 0146630806 😘korang nak cantik tak?? Beli lah cepat sebelum orang lain kebas 😁 blousekulawo blouse blouses blousecantik blousemurah blousemurahmalaysia blousemuslimah blousemuslimahmurah blouseterkini blousetrendy blousetribal basictop 3pcsrm100 3helairm100 sayajualblouse blouseonline pastelblouse plainblouse blouseborong kedaionline kedaionlinemalaysia blousecantikmurah blousecantikmalaysia pennyblousemurah pennyblouse tribalblouse blousesaloma embroideryblouse dollyblouse linenblouse
https://scontent.cdninstagram.com/vp/8b78abfce7eb20b5b177031107a376bd/5B2A58B0/t51.2885-15/s320x320/e35/28151497_193760271385977_7574359235211821056_n.jpg
Blouse Lawo Dengan Harga Murah WAHH😮 WAHH😮 WAHH 😮 Cantik2 lah semua design blouse by blousekulawo..Sencantik namanya!! Geram pulak i 😍 . SESUAI sangat pakai ke pejabat, keluar dating atau lepak dgn kawan2. Yg paling penting, Kepuasan anda keutamaan kami . SHARE & TAG MEMBER KORANG CEPAT BELI BANYAK LAGI MURAH🗣 ============ 1PCS : RM40 2PCS : RM70 3PCS : RM100 ============ . Nak tanya stock available dan detail baju . Boleh whatsapp: 0146630806 😘korang nak cantik tak?? Beli lah cepat sebelum orang lain kebas 😁 blousekulawo blouse blouses blousecantik blousemurah blousemurahmalaysia blousemuslimah blousemuslimahmurah blouseterkini blousetrendy blousetribal basictop 3pcsrm100 3helairm100 sayajualblouse blouseonline pastelblouse plainblouse blouseborong kedaionline kedaionlinemalaysia blousecantikmurah blousecantikmalaysia pennyblousemurah pennyblouse tribalblouse blousesaloma embroideryblouse dollyblouse linenblouse https://scontent.cdninstagram.com/vp/8b78abfce7eb20b5b177031107a376bd/5B2A58B0/t51.2885-15/s320x320/e35/28151497_193760271385977_7574359235211821056_n.jpg 2018-02-25
WAHH😮 WAHH😮 WAHH 😮 Cantik2 lah semua design blouse by blousekulawo..Sencantik namanya!! Geram pulak i 😍 . SESUAI sangat pakai ke pejabat, keluar dating atau lepak dgn kawan2. Yg paling penting, Kepuasan anda keutamaan kami . SHARE & TAG MEMBER KORANG CEPAT BELI BANYAK LAGI MURAH🗣 ============ 1PCS : RM40 2PCS : RM70 3PCS : RM100 ============ . Nak tanya stock available dan detail baju . Boleh whatsapp: 0146630806 😘korang nak cantik tak?? Beli lah cepat sebelum orang lain kebas 😁 blousekulawo blouse blouses blousecantik blousemurah blousemurahmalaysia blousemuslimah blousemuslimahmurah blouseterkini blousetrendy blousetribal basictop 3pcsrm100 3helairm100 sayajualblouse blouseonline pastelblouse plainblouse blouseborong kedaionline kedaionlinemalaysia blousecantikmurah blousecantikmalaysia pennyblousemurah pennyblouse tribalblouse blousesaloma embroideryblouse dollyblouse linenblouse