Sponsorlu bağlantılar

s

: 1 _ 응커피
🌸🌸🌸🌸
@kokyyto
: 2 -6;00🌸 ≫────≪•◦ ❈◦•≫────≪ G O O D M O R N I N G 🌞 First I drink the coffee. Then I do the things☕ ≫────≪•◦ ❈◦•≫────≪ #goodmorning #coffee #kimtaehyung #bts #v #taehyung #tata #linefriends #line #s ____________________________ ~Ƭαтα🌹
unknownexistence
@ecnetsixenwonknu
: 67 Beautiful place to be... #islands #beach #sunset #nature #ocean #horizon #beautiful #moments #it #s #not #hawaii #haha #paradise #peace #peaceofmind #positivevibes #positivity #energy #tonga #cool #nice #higherconsciousness #family #unity #fiji #samoa #bayarea
Mahesh Modak
@mahesh__modak
: 12 #photography #indonesia #seattle #interiordesign #love #love #love #lovemykids #rome #s #love #lookbook #strangerthings #statueofliberty #girls #funnymemes #fitness #fitness #ako #skolbeatssenses #bollywood #support # #o #seattle #b #study #fashion #fashion #interiordesign #insta #insta #fashion #bodybuildingcom
Sponsorlu bağlantılar
MASTER STOKIS DYXY COSMETICS
@dyxy_empire.malaysia
: 0 BCCREAM FOUNDATION . . . 🌸🌸BEIGE : Siapa je yang sesuai pakai tone BEIGE ni? Tone beige sesuai untuk sesiapa je. Even kulit gelap pun takde masalah nak pakai. Sebab bccream foundation ni bila well blend memang nampak cantik kat muka. Tapi kalau normally beige kita akan sarankan untuk yang berkulit cerah dan yang suka heavy makeup atau memang jenis suka melawo gite. Tapi bagi perempuan pakai tudung, kaler beige ni sangat sesuai. . Sebab bila kita pakai tudung kaler2 terang, kita kena pakai foundation yang cerah untuk buat muka kita menonjol. Takde la tenggelam muka kita dan nampak gelap & kusam je. Hek hek, saya cakap berdasarkan pandangan yang MUA berikan 😊. So, pilihlah tone foundation mengikut tone kulit anda. Jadilah pengguna yang bijak! 🙋🏻 . 🌸🌸NATURAL: Tone Natural. Sangat sesuai buat semua jenis kulit jugak. Tapi paling disarankan bagi mereka yang berkulit sederhana cerah atau gelap. Bagi yang kulit cerah takde masalah nak ambil tone ni. Cuma nanti tone kulit korang tak menyerlah dan nampak kelam je. . Tone natural sesuai buat mereka yang tak suka sangat makeup. Nak pakai hari-hari contoh pergi kerja, pergi pasar malam jap, atau nak pergi keluar ke. Sebab ada orang jenis tak biasa muka kosong tapi still nak tepek2 sikit. So sangat disarankan ambil tone ni. Boleh cover segala cela, parut dan jerawat. Yang ada masalah kulit teruk macam ni nak cover better guna tone ni 😊 . . Berminat??? Meh wassap fara lelaju 😘 📲 WhatsApp 👇 www.wasap.my/01126666925 . . #masterstokisdyxy #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxylipstick #dyxygreenteamineralfacemist #produkviral #produkkecantikanmurah #empireDyxyfara #terlajaklaris #artismalaysia #muabella #dyxysemenyih #dyxykajang #dyxyukmbangi #breakout #flawless #cantik #FREEPOSTAGE #FREEGIFT #SALE #zulariffin #pinjamkanhatiku #fattzura #taktuntuang #muamalaysia #meletop #s
Ruban de Bonheur
@starninomi
: 2 新年禮盒 年年有餘🐟 #financier #rubandebonheur #handmade #happynewyear #patisserie #s#dessert #RubandeBonheur#幸福緞帶#一保堂#matcha
Terlan Nagiyev 🌟
@terlannagiyev_
: 3 #S.T #production🎬🎥 Yeni çeklishimizden👍
azkya ali
@azkyaali
: 0 Putra & putri ku #s'moga m'jadi anak yg sholeh & sholehah #kebanggaan mabah
Sponsorlu bağlantılar
Damii Dc
@dcdamii
: 10 #seguidores #mg #mgxmg #a #s #b #hot #model #art #picoftheday #instagram #followme #swag #cool #post #boost #inspiration #simple #selfie #look #style #body #outfit #onepiece #tumblr #like4like #me #to #friends #tagsforlikes
simge sağin Fans
@simgesaginworld2
: 2 Vuruldum Aynı Yerden Üst Üste Vuruldum Ama Sustum Dağıttın Hayatımı Beni Ağır Yanılttın Acım Oldun 💔❤🎶 @simgesagin #üzülmedinmi? #simgesağın #simge #simgesagin #s #ersayüner #konser #singer #pic #photo #photoshoot #photography #picoftheday #oftheday #like4like #insta #instagram #friends #instagramer #instagramers #instagood #pictur #shoot #fashion #style #makeup #happyfriday #Friday #music #nightout #konser
AfroDad
@afrodad
: 1 Repost from @bukkyt81 - The usual Suspects! #S.A.T.Legacy #rasingkings . #blackfather #blackfathers #blackdad #blackfamilylove #blackfamilies #blackfamily #blackdads #blackman #blackmen #blackdaughters #blackchildren #blacklegacy #blackcommunity #blackwoman #blackwomen #blackmothers Also check out: @Afromoms @Afrochildren
ЖИЗНЬ-это КРАСОТА,ЛЮБОВЬ,ВЕРА!
@krasota_v_lives
: 16 #зима #с #красотаспасетмир #лес #russia #доброеутро #enjoy #live #love #like4like #жизнь #ru #новыйгод #семья #мама #s #k #Россия #дети #москва #спорт#m #f #k #photo #фото #любовь #dog #счастье #красота #спасибо
Sponsorlu bağlantılar
parvinder chaprana.gujjar
@parvinderchaprana.gujjar
: 1 #s@di loka nu radak di g@ddi🚗 g@di ch bhata💪👬 y@re soniya
JOOKER 👟🔥🤷🏽‍♂️™
@espn.tl
: 4 #dt need new #s 💯 📲
tanetz+
@tanetz1
: 0 Массаж Следите за @tanetz Follow me @tanetz Follow me @tanetz #blackpink #black #blackpinkyg #blackpinklisa #lalisa #rockstar #rose #chanel #bliss #love #l #sex #s #me #sexy #gay #a #positivevibes #девушки #девушка #вечеринка #сексуальная #секс #сексвидео #милая #порно #супер #секси
Devisharan Dev
@d_______e_______v
: 153 #see #s #happy
Sponsorlu bağlantılar
Angelo Alexander
@_angel984_
: 0 When your mama tell you to take out the Tash for the 5th time while your nosey a#s sister's watching 😏
красивые видео танцы и девушки
@tanetz
: 8 Супер массаж ❤🔥❤ Подпишись на @tanetz Follow me @tanetz #love #l #sex #s #me #sexy #gay #a #super #девушки #девушка #вечеринка #прогулка #секси #сексуальная #секс #сексвидео #милая #порно #супер
#❤ ѕαнαя ѕοℓταиι
@new.intlsrhs
: 1 #🍩 #قبل از اینکه 🐾 برای کسی جلب توجه کنید 🏀 #از "جایگاهتون" 🏆 #برای اون شخص مطمئن شید 🏁 #s.s#
photo👑battle
@photo__battle_round_
: 18 Vote best pic ☝ . . . A-👸@shruti_dhone28 B-👰@__chosen__doll__ . . . #arijitsinghconcert #arijit #arijitsingh #arijitlove #arijitvoice #arijitfans #arijitfan #arijitsingh #voiceover #voice #single #singers #arianagrande #faishon #kolkata #maharatra_majha #maharashtra #live #followforfollow #follow4follow #followtrain #instagram #publicidadeepropaganda #video #hot #newyork #fanssinging #aramanmalik #dounuts #s #made #voiceover
Sponsorlu bağlantılar