Sponsorlu bağlantılar

kotakinabalu

: 0 #compass#mercurehotel #mynewfavplace #kotakinabalu #sabahan#aramaiti
cara cepat hamil
@mybaby.kids
: 9 Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn . . . . . Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami. menghubungi kami: PIN: DBAE3CA9 Whatsapp: 081336693854 LINE: mybaby.kids
Glenn Britten
@britto9903
: 0 Snakes alive! 🐍 #jakethesnake #python #ddt #Damien #shittingbricks #tightingup #kotakinabalu
Clara Lim
@angelicbug
: 8 Dinner 😍😍😍 #jiasiang #ifinishedthewholebowl #licin #makandikk #makanmakan #angelicbugeats #noodles #chinesefood #nonhalal #instafood #foodiegram #foodies #foodpic #foodporn #kkcity #kotakinabalu #sabah
Sponsorlu bağlantılar
WONDERCHEESE®
@coverupresources
: 0 #Repost @wondercrispy with @get_repost ・・・ @Regrann from @rizqirana - Assalammualaikum.. kami dah mengembangkan sayap jadi agen sabah pulak.. 😁😍 ready stock.. berminat boleh contact 010 8150 855 010 8150 855 010 8150 855 #wondercheese88 #wondercheeselover #sabah #kotakinabalu #ums #rizqirana
: 2 Kiter jabface dulu kak cantik nii... Glowing suda bh muka dia,, jeragat pn ketara suda hilang.. Waaa naik usia 30an ni,, mmg mcmtu lh.. . . Dm @ wsp 0195394146 . . #placentastemcell #jabface #stemcell #jerawat #jeragat #glowing #flawless #whiteninginjection #injectionservice #injectionsabah #suntikvitaminc #suntikmuka #suntikkurus #kotakinabalu #sabah #whiteninginjectionsabah
🐰bunnyshopkk
@bunnyshopkk
: 1 BRAND NEW! NEUTRO SKIN VITAMIN C COLLAGEN Dosage: Vitamin C 2000mg Collagen 1000mg BENEFITS Reduce wrinkles Fade scar and dark spots Moisture skin Fade discolorations’ hyper pigmentation such as liver spots, age spots and skin pigmentations. Improves skin complexion Replenish lost collage and increase skin elasticity. Each box contains 10 ×5ml. Recommended dosage : 1 ampoules 1 or 2 injection every week for 1 or 2 months then can reduce the dosage to 1 injection every 2 weeks for maintenance. Suggest inject with Glutathione to get best result. This product is administered by Intravenously (IV) 📲0168478295 @bunnyshopkk #neutroskin #whiteninginjection #miraclewhite #esensuewhite #suntikputih #whiteningsolution #placentasheep #luchini #mixingwhite #kotakinabalu #sabah
alzaminishop
@alzaminishop_
: 0 KIDS PYJAMAS PRICE: RM25.00 postage RM7.00(sm)/RM10.00(ss) Detail:- Cutting: Normal Cutting Material: Cotton Desc : Pyjamas Size: 2y | 3y | 4y | 5y | 6y | 7y 5 set free postage sm whatsapp atau DM berserta gambar untuk order: 👇🏽👇🏽👇🏽 www.wassap.my/60165854964 (intan) Follow ig @alzaminishop_ harga runtuh dari kilang | Penghantaran akan dibuat 1-2 hari selepas pembayaran #alzaminishop #sayajualbajumurah #sayajualbajuonline #sayajualbaju #jualbajumurah #igshopmurah #igshoponline #bajukanakkanak #readystok #trustedseller #bki #kotakinabalu #sabah #lokalmurah #pakaiankanakkanakmurah #pakaiankanakkanak
Sponsorlu bağlantılar
SEDANG MENCARI PAKAIAN HAMIL?
@dayana.furbymoms
: 2 One of the must do thing when in KK is to appreciate the beautiful sunset view. . It's a beautiful backdrop. . #kksunset #kkcity #kotakinabalu #sabah #borneo #karambunai
MUIZZ SARJO
@dukunsusuk
: 7 Jom saksikan pengakuan Duta Sazali Samad penangan SERUM HEBAKBOHX! . . Ada Pertanyaan?? Boleh terus whatsapp kami ya....klik di bawah👇 http://nakhebakbohx.wasap.my/ http://nakhebakbohx.wasap.my/ http://nakhebakbohx.wasap.my/ http://nakhebakbohx.wasap.my/ #Hebakbohx #Strongerthanbefore #pantangsentuhjadi #lorenzo99 #ubatkuat #nasilemak #kakimotor #likeforlike #malaysian #tanahtumpahnyadarahku #malaysiaboleh #jdt #negaraku #igreview #paidreview #sabahangirl #sabah #borneo #sayajual #kakibola #kamiteammalaysia #igreviewmurah #sayajualonline #malaysiapower #sayajualmurah #paidreviewmalaysia #ligamalaysia #melayucun #kotakinabalu
: 24 #와인 #데킬라 마시고 #석양 보면서 헤 엄 헤 엄 👙
misshanni
@misshanni90
: 20 Just simple day today by Hard rock cafe T-shirt... #goodnight🌙 #today #Saturday #Weekend #hardrockcafelondon #simple #natural #lifestyle #fashion #luxury #atomykoreanskincare #Thebodyshop #chanelgabrielle #Clark #charles&keith #tomei #levisjeans #kotakinabalu #labuan #outtime #home #otd
Sponsorlu bağlantılar
: 20 Sunset bliss at Tg Aru Beach, Feel the calmness of the sea and breeze of the wind. Visit and take a lot of pictures. One of the best place to visit in Kota Kinabalu😁 🌆🌅🌇🌌 🌚Good for family gatherings and outings.🌌🌃 🏞 For more info, pls contact us! 📞Phone : 088287113 📲Whatsapp : 0128127786 ✉Email : admin-kk@podsbackpacker.com #podsbackpackers #beauty #view #sunset #sabah #nature #wild #borneo #tourismmalaysia #beach #tgaru #kotakinabalu #stateofmind #peaceofmind #soul #followforfollow #instago #instagood #places #gogo #glimpseofmalaysia
Arfem Alexander
@arfem23
: 2 Konting pampainit sa gabing malamig... #prebdayclimb #kotakinabalu #malaysia #lamig
amirahamran_mira_makeup
@amirahamran_mira_makeup
: 4 Alhamdulillah...makeup class hari ini berjalan dgn lancar...terima kasih sudi join makeup class by Amirah Amran 💕 keep practice utk keyakinan diri..semoga apa yg sy kongsikan memberi manfaat kepada kalian, insyallah...panjang umur,murah rezeki kita berjumpa lagi utk advance class..Tahniah, cantik-cantik semuanya 😍 #20january2018 #makeupclassbyAmirahAmran #kotakinabalu #kkcity #NadeaCosmetics
Bawal | Instant |Shawl|Niqab
@theqairahijab
: 3 CALLING FOR #SATIN LOVER!!!! . Boringkan selalu pakai #shawl dari #material yang sama,,mesti orang kat tepi pun ingat kita tak ada taste keeeee?? Heyyy mana boleh mcm ni.. sis kan in trend, semua benda baru keluar,, sis mesti terus grab cepat-cepat! . Haaaaa….. ini lah peluangnya untuk sekali lagi jadi yang terawal dapatkan shawl terbahru dari Bella Ammara. Kali ni kak #Belle guna material lain dari selalu. #Premium #Satin yang sangatlahhh cantik, Nampak #luxury sangat bila pakai tauuu. . Korang tahu tak #AishaShawl ni sangat special sebab menggunakan high #quality premium satin yang sangat #exclusive. Material ni tak jarang, mudah lahh teramat sangat nak iron. Alahaiiii #effortless nya. . Walaupun material ni lembut, tapi sangat mudah untuk terbentuk. Helokk je bila sis pakai. Ehhh cantiknya awak paaki Aisha Shawl niiiiiiii. . Aisha Shawl ni #basic shawl yang ada curve di dibahagian tepi. Ok, mesti ramai yang nak tahu knpa kena ada curve pada shawl ni dan cuma satu bahagian, cutting curve ni lahhh buat shawl korang extra flair, cantikkk saja goyang tepi tu tau. . Shawl mcm ni kan, bagi Kak Belle sesuai kalau korang nak pakai masa dating dengan en.suami time malam-malam, senyum je org tu tengok sis pakai tudung cantik. . Pastu dia cakap, awak beli kat mana tudung ni? Beli lah semua colour, abang sukaa lah sayang pakai shawl mcm ni . Ehh jangan risau, bagi tahu en.suami korang yang ada banyak cara untuk purchase #AlishaShawl Bella Ammara ni ya. • Authorize Dropship Bella Ammara #handsock #kelas #lips #gambang #sabah #kotakinabalu #dyana #mawarputih #haniszalikha #mawarfareeda #mawar #tudungaina #aina #comel
Sponsorlu bağlantılar
Bawal | Instant |Shawl|Niqab
@theqairahijab
: 2 CALLING FOR #SATIN LOVER!!!! . Boringkan selalu pakai #shawl dari #material yang sama,,mesti orang kat tepi pun ingat kita tak ada taste keeeee?? Heyyy mana boleh mcm ni.. sis kan in trend, semua benda baru keluar,, sis mesti terus grab cepat-cepat! . Haaaaa….. ini lah peluangnya untuk sekali lagi jadi yang terawal dapatkan shawl terbahru dari Bella Ammara. Kali ni kak #Belle guna material lain dari selalu. #Premium #Satin yang sangatlahhh cantik, Nampak #luxury sangat bila pakai tauuu. . Korang tahu tak #AishaShawl ni sangat special sebab menggunakan high #quality premium satin yang sangat #exclusive. Material ni tak jarang, mudah lahh teramat sangat nak iron. Alahaiiii #effortless nya. . Walaupun material ni lembut, tapi sangat mudah untuk terbentuk. Helokk je bila sis pakai. Ehhh cantiknya awak paaki Aisha Shawl niiiiiiii. . Aisha Shawl ni #basic shawl yang ada curve di dibahagian tepi. Ok, mesti ramai yang nak tahu knpa kena ada curve pada shawl ni dan cuma satu bahagian, cutting curve ni lahhh buat shawl korang extra flair, cantikkk saja goyang tepi tu tau. . Shawl mcm ni kan, bagi Kak Belle sesuai kalau korang nak pakai masa dating dengan en.suami time malam-malam, senyum je org tu tengok sis pakai tudung cantik. . Pastu dia cakap, awak beli kat mana tudung ni? Beli lah semua colour, abang sukaa lah sayang pakai shawl mcm ni . Ehh jangan risau, bagi tahu en.suami korang yang ada banyak cara untuk purchase #AlishaShawl Bella Ammara ni ya. • Authorize Dropship Bella Ammara #handsock #kelas #lips #gambang #sabah #kotakinabalu #dyana #mawarputih #haniszalikha #mawarfareeda #mawar #tudungaina #aina #comel
Bawal | Instant |Shawl|Niqab
@theqairahijab
: 3 CALLING FOR #SATIN LOVER!!!! . Boringkan selalu pakai #shawl dari #material yang sama,,mesti orang kat tepi pun ingat kita tak ada taste keeeee?? Heyyy mana boleh mcm ni.. sis kan in trend, semua benda baru keluar,, sis mesti terus grab cepat-cepat! . Haaaaa….. ini lah peluangnya untuk sekali lagi jadi yang terawal dapatkan shawl terbahru dari Bella Ammara. Kali ni kak #Belle guna material lain dari selalu. #Premium #Satin yang sangatlahhh cantik, Nampak #luxury sangat bila pakai tauuu. . Korang tahu tak #AishaShawl ni sangat special sebab menggunakan high #quality premium satin yang sangat #exclusive. Material ni tak jarang, mudah lahh teramat sangat nak iron. Alahaiiii #effortless nya. . Walaupun material ni lembut, tapi sangat mudah untuk terbentuk. Helokk je bila sis pakai. Ehhh cantiknya awak paaki Aisha Shawl niiiiiiii. . Aisha Shawl ni #basic shawl yang ada curve di dibahagian tepi. Ok, mesti ramai yang nak tahu knpa kena ada curve pada shawl ni dan cuma satu bahagian, cutting curve ni lahhh buat shawl korang extra flair, cantikkk saja goyang tepi tu tau. . Shawl mcm ni kan, bagi Kak Belle sesuai kalau korang nak pakai masa dating dengan en.suami time malam-malam, senyum je org tu tengok sis pakai tudung cantik. . Pastu dia cakap, awak beli kat mana tudung ni? Beli lah semua colour, abang sukaa lah sayang pakai shawl mcm ni . Ehh jangan risau, bagi tahu en.suami korang yang ada banyak cara untuk purchase #AlishaShawl Bella Ammara ni ya. • Authorize Dropship Bella Ammara #handsock #kelas #lips #gambang #sabah #kotakinabalu #dyana #mawarputih #haniszalikha #mawarfareeda #mawar #tudungaina #aina #comel
Majdi Mohd Khadri
@majdi_mk
: 13 Bawa orang jauh makan..😊😀 #batchmate #kotakinabalu #sabah
Nsabeautysabah
@nsabeautysabah
: 4 Hi dear, berminat nak beli Ainaa Serum? 🤗 Boleh order sekarang dan kami akan pos selepas launch nya produk pada minggu ni 💕 InsyaAllah . . Cumanya, 1st come 1st serve basis. Kalau tak order sekarang, tak tahu batch yang seterusnya dapat bila lagi. . . Kenapa kena beli Ainaa Serum? . - Untuk kulit lebih cantik dan sihat. - Untuk mengurangkan jerawat dan jeragat - Mengecilkan pori yang terbuka - Mencerahkan kulit - Merawat kulit seperti bersisik, ekzema dan bisul di muka - Melegakan sunburn - Melembabkan kulit (hydration) . . Ainaa Serum ada kelulusan KKM, jenis water base dan tidak melekit, light weight dan juga mudah untuk bawa travel. Sebotol tahan sebulan penggunaan, dan cuma pakai dua kali sehari sahaja. Cara penggunaan kami akan ajar 💕☝🏻 . . #nsabeautyserumbysyafiqahaina #nsa #nsabeautybysyafiqahaina #nsale #nsaagent #Kkbeauty #kk #kotakinabalu #kkcity #kkm #muasabah #muamalaysia #muaindonesia #putih #skincare #skincareroutine #serum #serumglowy #serumtubuh #serumkulit #serummuka #ainaaserum #hafizmuhamadxsyafiqahaina
Sponsorlu bağlantılar