Sponsorlu bağlantılar

capturedpic

Marianna Rota
@mrota89
: 151 💫💫⭐️ #capturedpic #smileyface😊
: 44 Congrats adik @rajashuhaila u look beautiful as always😍. Thanks yong @rmshuhada for the beautiful day. Pinjam pelamin jap adik, i n @alb.putryanalysa nk posing heheh . #joy #weddingdais #weddingdetails #kendurikahwin #portraiture #portrait #capturedpic #igers #igersmalaysia #wedding #flowers #longdress #cousins #sisters #cousinbigday #bigday #💍
CpKL.co
@cpkl.co
: 40 assalam n selamat pagi suma smoga hari ni lebih baik dari hari sebelum nye makeup padu tapi mua tak ingat sape sory tapi mmg 👍🏻👍🏻 . Awie + Fara | Bangi . Exclusive 4 @anasznva . Photo by @josiajusoh . . . #Weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #bridestory #weddingguide #malayweddingguide #malaywedding #malaysianwedding #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #kahwin #jomkahwin #perkahwinan #portraiture #portrait #prewedding #postwedding #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #picoftheday #photooftheday #pakejkahwin #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual
Wedding Photographer
@josiajusoh
: 181 assalam n selamat pagi suma smoga hari ni lebih baik dari hari sebelum nye makeup padu tapi mua tak ingat sape sory tapi mmg 👍🏻👍🏻 . Awie + Fara | Bangi . Exclusive 4 @anasznva . Photo by @josiajusoh . . . #Weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #bridestory #weddingguide #malayweddingguide #malaywedding #malaysianwedding #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #kahwin #jomkahwin #perkahwinan #portraiture #portrait #prewedding #postwedding #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #picoftheday #photooftheday #pakejkahwin #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual
Sponsorlu bağlantılar
CpKL.co
@cpkl.co
: 56 Trowback gantin ohsem ni mmg rezki nk outdoor hujan lebat time ni bile nk gerak balik je hujan berhenti so kita buat la sekejap nasib tgu . Awie + Fara | Bangi . Exclusive 4 @anasznva . Photo by @josiajusoh . Smoga anas cepat sembuh n trima kasih bg ruang n peluang tuk berkarya . . . #Weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #bridestory #weddingguide #malayweddingguide #malaywedding #malaysianwedding #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #kahwin #jomkahwin #perkahwinan #portraiture #portrait #prewedding #postwedding #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #picoftheday #photooftheday #pakejkahwin #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual
Wedding Photographer
@josiajusoh
: 143 Trowback gantin ohsem ni mmg rezki nk outdoor hujan lebat time ni bile nk gerak balik je hujan berhenti so kita buat la sekejap nasib tgu . Awie + Fara | Bangi . Exclusive 4 @anasznva . Photo by @josiajusoh . Smoga anas cepat sembuh n trima kasih bg ruang n peluang tuk berkarya . . . #Weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #bridestory #weddingguide #malayweddingguide #malaywedding #malaysianwedding #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #kahwin #jomkahwin #perkahwinan #portraiture #portrait #prewedding #postwedding #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #picoftheday #photooftheday #pakejkahwin #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual
: 37 Sisters😗😀🤗 . #weddings #cousins #sisters #sisterhood #dayangdayang #weddingreception #weddingfashion #malayweddings #potraiture #selfie #instapic #wefie# #love #lovely #happiness #bondingtime #family #familytime #kendurikahwin #portraiture #portrait #kualalumpur #malaysia #capturedpic #igers #igersmalaysia
: 31 I will wait Ws : 014-5380191 . . . . . . . . . . . . #pelaminsanding #pelamin #pelaminan #weddingdais #weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #weddingguide #malaysianwedding #kahwin #jomkahwin #portraiture #portrait #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual #malaysiawedding #promo #penang #bridesmaid #thebridestory #picoftheday #bridesmaids #bridal
Sponsorlu bağlantılar
CpKL.co
@cpkl.co
: 58 Assalamualaikum n selamat pagi suma . Majlis Azwan + Bazila | Banting . Thank bro beri kepercayaan pada aku smoga kekal bahagia ke akhir hayat . Korg2 yg belum ade photog tahun 2018-2019 ni mai roger kita sembang pasal majlis besar korg nnt sembang ja jadi kawan tak book takpe janji kita erat kan tali silaturahim . . . Korg kalu nk senang dekat bio ade link whasap tu tekan terus isi form detail majlis korg senang kan . . Ok see u all soon n have a nice day . . . #Weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #bridestory #weddingguide #malayweddingguide #malaywedding #malaysianwedding #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #kahwin #jomkahwin #perkahwinan #portraiture #portrait #prewedding #postwedding #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #picoftheday #photooftheday #pakejkahwin #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual
Wedding Photographer
@josiajusoh
: 144 Assalamualaikum n selamat pagi suma . Majlis Azwan + Bazila | Banting . Thank bro beri kepercayaan pada aku smoga kekal bahagia ke akhir hayat . Korg2 yg belum ade photog tahun 2018-2019 ni mai roger kita sembang pasal majlis besar korg nnt sembang ja jadi kawan tak book takpe janji kita erat kan tali silaturahim . . . Korg kalu nk senang dekat bio ade link whasap tu tekan terus isi form detail majlis korg senang kan . . Ok see u all soon n have a nice day . . . #Weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #bridestory #weddingguide #malayweddingguide #malaywedding #malaysianwedding #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #kahwin #jomkahwin #perkahwinan #portraiture #portrait #prewedding #postwedding #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #picoftheday #photooftheday #pakejkahwin #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual
: 82 Still that moment . . . . . . . . . . . . #pulaupinang #pelamin #weddingideasmalaysia #weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #weddingguide #malaysianwedding #kahwin #jomkahwin #portraiture #portrait #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual #malaysiawedding #malaypretty #penang #bridesmaid #thebridestory #picoftheday #bridesmaids #pengantin
Wilshire Shop
@shopwilshire
: 4 Amazing Capture! PC@ivangallegovida [ShopWilshire.com]⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ #capture #capturecali #captureandsmilephotography #captureyourjourney #capturedbyvictorious #capturedbynizphotography #CaptureGroup #captureofbeauty #capturebritain #captureni #captureyouressence #captures #capture2day #captured80d #capturedthroughthewindow #capturerecapture #captureintegration #capturedamoment #CaptureHappyPhotography #captureeverysinglemoments #capturedbycaptainlens #captureyourgrieflasvegas #capturerlinstant #capturedpic #capturehub #capturethevibez #capturesix #capturedpianoandchairs #CaptureTheCulture #capturemephotography
Sponsorlu bağlantılar
: 97 For a moment . . . . . . . . . . . . #pulaupinang #pelamin #weddingideasmalaysia #weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #weddingguide #malaysianwedding #kahwin #jomkahwin #portraiture #portrait #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual #malaysiawedding #malaypretty #penang #bridesmaid #thebridestory #picoftheday #bridesmaids #pengantin
The Casalight Wedding&Portrait
@thecasalight
: 71 And she say "YES"
CpKL.co
@cpkl.co
: 65 Assalam n selamat pagi suma . Majlis Liyana & Ghafar | Klang . Photo by josia . . Ok bakal2 client yg nk tnya pakej tu jgn segan silu ye DM bole tapi kalu whatsap lg senang bole borak2 panjang . . #Weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #bridestory #weddingguide #malayweddingguide #malaywedding #malaysianwedding #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #kahwin #jomkahwin #perkahwinan #portraiture #portrait #prewedding #postwedding #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #picoftheday #photooftheday #pakejkahwin #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual
Wedding Photographer
@josiajusoh
: 142 Assalam n selamat pagi suma . Majlis Liyana & Ghafar | Klang . Photo by josia . . Ok bakal2 client yg nk tnya pakej tu jgn segan silu ye DM bole tapi kalu whatsap lg senang bole borak2 panjang . . #Weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #bridestory #weddingguide #malayweddingguide #malaywedding #malaysianwedding #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #kahwin #jomkahwin #perkahwinan #portraiture #portrait #prewedding #postwedding #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #picoftheday #photooftheday #pakejkahwin #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual
Sponsorlu bağlantılar
Showcase Beauty by D
@showcase_beauty_by_d
: 81 Life by the bay 🌊 #beachlife #livingbythewater #freshair #sunset #waves #waves🌊 #style #spraytanner #sunlesstan #pictureperfect #sunlesstanning #makeupartist #capturedpic #mualife #stylist #instastyle #altonabeach #walkbythewater #exercise #gettingfit #healthy #eveningsun #sunlight #beauty #beachbabes #sun #salonlife #instalife #instalifestyle 💋
CpKL.co
@cpkl.co
: 70 Selamat pagi kita troback sikit majlis nikah Cimi & Fareza ni . Cimi x Fareza | Klang . . Bakal2 pengantin masih cari2 photog mari roger org klang kita bg special price ok . . #Weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #bridestory #weddingguide #malayweddingguide #malaywedding #malaysianwedding #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #kahwin #jomkahwin #perkahwinan #portraiture #portrait #prewedding #postwedding #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #picoftheday #photooftheday #pakejkahwin #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual
Wedding Photographer
@josiajusoh
: 355 Selamat pagi kita troback sikit majlis nikah Cimi & Fareza ni . Cimi x Fareza | Klang . . Bakal2 pengantin masih cari2 photog mari roger org klang kita bg special price ok . . #Weddingphotographer #weddingoutdoor #weddingdetails #bridestory #weddingguide #malayweddingguide #malaywedding #malaysianwedding #weddingdiarieskl #singaporewedding #bruneiwedding #kahwin #jomkahwin #perkahwinan #portraiture #portrait #prewedding #postwedding #bridetobe #bride #groom #kualalumpur #malaysia #picoftheday #photooftheday #pakejkahwin #capturedpic #igers #igersmalaysia #sayajual
Venencia Mhonde
@venencia_mhonde
: 136 Some days you take the shot, some days you don’t. #captured #capturedconcepts #capturedmoments #capturedsaturdays #capturedifferent #capturedteentyeighteen #capturedbyme #captured_insta #capturedmemories #captured_moments #capturedthemoment #capturedconcept #captured_by_me #capturedtreasures #capturedguys #capturedsettings #capturedmyheart #capturedpic #capturedbeauty
Sponsorlu bağlantılar